Extra Info
Telefonisch Bestellen
[ma-vr] [9:00-17:00]

Spoedservice. Uw bestelling de volgende dag in huis? meer info>>3M PBM, de toonaangevende leverancier van persoonlijke beschermingsmiddelen

3M PBM is een bekende naam in de wereld van persoonlijke beschermingsmiddelen. Het bedrijf is toegewijd aan het ontwikkelen en produceren van producten die de veiligheid en gezondheid van mensen beschermen tegen potentiële gevaren op het werk of in het dagelijks leven.

Van gehoorbescherming en ademhalingsbescherming tot oog- en gezichtsbescherming, 3M PBM heeft een breed scala aan producten die de gebruiker beschermen tegen gevaren. Ze zijn ontworpen met aandacht voor detail en comfort, zodat de gebruiker zich op zijn werk of tijdens het uitoefenen van activiteiten veilig en comfortabel kan voelen.

Innovatieve technologieën voor maximale bescherming

3M PBM gebruikt de meest geavanceerde technologieën om hun producten te ontwikkelen en te produceren. Of het nu gaat om gehoorbescherming met ingebouwde geluidsfiltertechnologie of ademhalingsbescherming met geavanceerde filters, 3M PBM zorgt ervoor dat de gebruiker de hoogste niveaus van bescherming krijgt.

Hoogwaardige producten voor elke industrie

3M PBM biedt een uitgebreide selectie producten voor vele industrieën, waaronder de bouw, de fabrieksindustrie, de medische sector en vele anderen. Of het nu gaat om bescherming tegen lawaai, stof, chemicaliën of andere potentiële gevaren, 3M PBM heeft de juiste oplossing.

Kies vandaag nog voor 3M PBM en bescherm jezelf en je werknemers tegen potentiële gevaren op de werkvloer.

3M

Pagina(s) gevonden:
Resultaten/p:
Sorteren:
Resultaten/p:
Sorteren:
Pagina(s) gevonden: