U bevindt zich in de hoofdcategorie PBM Ademhaling
Tip! Klik op een van deze subcategorie voor meer filter-opties:
Filters

OUTLET
 Alles (213)
 Nee (208)
 Ja (5)

Product Type
(39)
(27)
(23)
(11)

Speciale Eigenschap
(9)
(4)
(13)
(6)
(21)
(10)

Merk
(59)
(1)
(6)
(3)
(11)
(1)
(1)
(2)
(3)
(19)
(1)
(43)
(27)
(1)
(8)
(6)
(6)
(4)
(1)
(3)
Spoedservice. Uw bestelling de volgende dag in huis? meer info>>PBM Ademhaling

PBM ademhalingsmaskers, ook wel bekend als "persoonlijke beschermingsmiddelen" ademhalingsmaskers, zijn maskers die zijn ontworpen om de drager te beschermen tegen schadelijke stoffen in de lucht, zoals chemicaliën, stof, rook en dampen. Deze maskers bieden een fysieke barrière tussen de drager en de omgeving en kunnen helpen om de blootstelling aan schadelijke stoffen te verminderen.

Er zijn verschillende soorten PBM ademhalingsmaskers beschikbaar, variërend van eenvoudige stofmaskers tot geavanceerde gasmaskers. Eenvoudige stofmaskers bieden alleen bescherming tegen deeltjes in de lucht, terwijl geavanceerde gasmaskers bescherming bieden tegen gassen en dampen. Sommige PBM ademhalingsmaskers zijn ook voorzien van filters die specifieke soorten deeltjes of gassen kunnen tegenhouden.

Het is belangrijk om de juiste PBM ademhalingsmasker te kiezen voor de specifieke taak of omgeving waarin het gebruikt wordt. Een verkeerd gekozen masker kan de drager niet adequaat beschermen, waardoor het risico op blootstelling aan schadelijke stoffen blijft bestaan. Daarom is het belangrijk om te weten welke soorten stoffen er aanwezig zijn en welk type masker nodig is om te beschermen tegen deze stoffen.

PBM Ademhaling

Pagina(s) gevonden:
Resultaten/p:
Sorteren:
Resultaten/p:
Sorteren:
Pagina(s) gevonden: