Extra Info
Telefonisch Bestellen
[ma-vr] [9:00-17:00]

Spoedservice. Uw bestelling de volgende dag in huis? meer info>>Schorten en sloven, de perfecte oplossing voor bedrijfskleding

Voor bedrijven die op zoek zijn naar praktische en duurzame bedrijfskleding, bieden schorten en sloven de perfecte oplossing. Deze kledingstukken zijn gemaakt van stevige materialen en zijn speciaal ontworpen om te voldoen aan de hoge eisen van de professionele omgeving. Of je nu in de horeca, de zorg of een andere branche werkt, schorten en sloven zorgen ervoor dat je er altijd verzorgd uitziet en dat je werkzaamheden zonder belemmeringen kunt uitvoeren.

Bovendien zijn schorten en sloven verkrijgbaar in een scala aan stijlen en kleuren, waardoor je ze gemakkelijk kunt aanpassen aan de huisstijl van je bedrijf. Of je nu op zoek bent naar effen kleuren of juist opvallende prints, er is voor elk bedrijf een geschikte oplossing te vinden.

Duurzaam en eenvoudig te onderhouden

Naast hun praktische kenmerken, zijn schorten en sloven ook zeer duurzaam en eenvoudig te onderhouden. De stevige materialen zijn bestand tegen veelvuldig wassen en gebruik, waardoor je ze over een lange periode kunt blijven gebruiken. Bovendien zijn de meeste schorten en sloven uitgerust met handige zakken en verstelbare sluitingen, waardoor ze comfortabel te dragen zijn en altijd de juiste pasvorm hebben.

Kies vandaag nog voor schorten en sloven als bedrijfskleding en ontdek de voordelen zelf!

Sloven en schorten

Resultaten/p:
Sorteren:
Resultaten/p:
Sorteren: