Extra Info
Telefonisch Bestellen
[ma-vr] [9:00-17:00]

Spoedservice. Uw bestelling de volgende dag in huis? meer info>>Chaud Devant: de beste keuze voor kokskleding en horecakleding voor in de bediening

Als je op zoek bent naar professionele kokskleding en horecakleding voor in de bediening, dan is Chaud Devant de perfecte keuze. De collectie van Chaud Devant bevat een breed scala aan kledingstukken, zodat er voor iedereen een geschikt product is. Of je nu op zoek bent naar een koksbroek of juist een bedieningsschort, bij Chaud Devant vind je het allemaal.

Kokskleding

De kokskleding van Chaud Devant is gemaakt van duurzame materialen, waardoor deze bestand zijn tegen de dagelijkse werkomstandigheden in een professionele keuken. De kokskleding is verkrijgbaar in veel verschillende maten, zodat er voor iedereen een geschikt product is. De kokskleding is ook verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat deze aansluit bij de huisstijl van jouw restaurant.

Horecakleding

Net als de kokskleding, is ook de horecakleding van Chaud Devant verkrijgbaar in veel verschillende maten en kleuren. De horecakleding is gemaakt van ademende materialen, waardoor deze comfortabel zijn om te dragen. De horecakleding is ook gemakkelijk te onderhouden, waardoor deze een lange levensduur heeft.

Duurzaamheid

Chaud Devant maakt gebruik van duurzame materialen en productieproces, waardoor de kledingstukken een lange levensduur hebben. Zo is een aankoop van Chaud Devant niet alleen een aankoop van een professioneel kledingstuk maar ook een duurzame investering.

Chaud Devant

Pagina(s) gevonden:
Resultaten/p:
Sorteren:
Resultaten/p:
Sorteren:
Pagina(s) gevonden: