Filters

OUTLET
 Alles (3)
 Nee (3)

Product Type
(2)

Speciale Eigenschap
(2)

Merk
(1)
(1)
(1)
Spoedservice. Uw bestelling de volgende dag in huis? meer info>>


Meest verkocht per categorie (Overzetbril)

Overzetbrillen - Bescherming voor uw ogen op de werkvloer

Wanneer u op de werkvloer bent, is het belangrijk om uw ogen te beschermen tegen potentiële gevaren. Of u nu werkt in de bouw, de industrie of met chemische stoffen, overzetbrillen zijn een essentieel onderdeel van uw persoonlijke beschermingsuitrusting.

Onze overzetbrillen zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en beschermingsniveaus. Of u nu op zoek bent naar een model met stijlvolle uitstraling of een extra stevige bescherming, wij hebben de juiste oplossing voor u.

Onze overzetbrillen beschikken over verstelbare banden en neuzenstukken, zodat u altijd comfortabel kunt werken. Bovendien zijn de brillen eenvoudig te reinigen en te onderhouden, zodat u ze altijd in topconditie kunt houden.

Kies vandaag nog voor de bescherming van uw ogen en bestel uw overzetbrillen bij ons. Wij staan garant voor de hoogste kwaliteit en een uitstekende service.

Oog en Gelaats Bescherming

Europese Norm EN166 Alle veiligheidsbrillen en gelaatschermen zijn getest en gekeurd volgens de Europese Norm EN166. Deze norm omschrijft een aantal types oogbescherming en de risico's, waartegen ze bescherming moeten bieden.

Polycarbonaat Met Polycarbonaat speelt u op veiligheid en comfort. De beschermende eigenschappen van dit materiaal zijn onovertroffen. Polycarbonaat toont zich erg veelzijdig en scoort goed wat comfort, gewicht en UV-absorbtie aangaat en is inzetbaar tot 130oC. De Polycarbonaat brillen zijn geschikt voor iedere werkomgeving, behalve bij agresieve chemicalien. Een polycarbonaat bril is altijd uitgerust met een kraswerende laag. Deze glazen bieden een maximale veiligheid tegen wegslingerende deeltjes.

Overzetbril

Resultaten/p:
Sorteren:
Resultaten/p:
Sorteren: