U bevindt zich in de hoofdcategorie Veiligheidsbrillen
Tip! Klik op een van deze subcategorie voor meer filter-opties:
Filters

OUTLET
 Alles (97)
 Nee (95)
 Ja (2)

Product Type
(19)

Speciale Eigenschap
(1)

Merk
(21)
(1)
(15)
(7)
(2)
(10)
(16)
Spoedservice. Uw bestelling de volgende dag in huis? meer info>>


Meest verkocht per categorie (Veiligheidsbrillen)

Veiligheidsbrillen - de juiste bescherming voor uw ogen

Op de werkvloer zijn er veel gevaren die uw ogen kunnen beschadigen, van stof en splinters tot straling. Het is daarom belangrijk om te kiezen voor een veiligheidsbril die aansluit bij uw werkomgeving en de gevaren waar u mee te maken heeft.

Verschillende soorten veiligheidsbrillen

Er zijn verschillende soorten veiligheidsbrillen beschikbaar, elk met een specifieke functie en bescherming. Of u nu op zoek bent naar een bril tegen stof en splinters of tegen straling, er is altijd een bril die aansluit bij uw wensen en eisen.

Stof- en splinterbescherming

Voor werkzaamheden waarbij u te maken heeft met stof en splinters, zoals houtbewerking en metaalbewerking, is een veiligheidsbril met stof- en splinterbescherming de juiste keuze. Deze brillen zijn voorzien van stevige en robuuste materialen die uw ogen beschermen tegen stof en splinters.

Stralingsbescherming

Voor werkzaamheden waarbij u te maken heeft met straling, zoals lassen en schilderen, is een veiligheidsbril met stralingsbescherming de juiste keuze. Deze brillen zijn voorzien van speciaal getinte lenzen die uw ogen beschermen tegen straling en u toch een goed zicht bieden.

Oog en Gelaats Bescherming

Europese Norm EN166 Alle veiligheidsbrillen en gelaatschermen zijn getest en gekeurd volgens de Europese Norm EN166. Deze norm omschrijft een aantal types oogbescherming en de risico's, waartegen ze bescherming moeten bieden.

Polycarbonaat Met Polycarbonaat speelt u op veiligheid en comfort. De beschermende eigenschappen van dit materiaal zijn onovertroffen. Polycarbonaat toont zich erg veelzijdig en scoort goed wat comfort, gewicht en UV-absorbtie aangaat en is inzetbaar tot 130oC. De Polycarbonaat brillen zijn geschikt voor iedere werkomgeving, behalve bij agresieve chemicalien. Een polycarbonaat bril is altijd uitgerust met een kraswerende laag. Deze glazen bieden een maximale veiligheid tegen wegslingerende deeltjes.

Veiligheidsbrillen

Pagina(s) gevonden:
Resultaten/p:
Sorteren:
Resultaten/p:
Sorteren:
Pagina(s) gevonden: