Filters

OUTLET
 Alles (41)
 Nee (38)
 Ja (3)

Geslacht
(15)

Product Type
(1)
(1)
(26)
(1)

Speciale Eigenschap
(12)

Merk
(2)
(31)
(1)
(2)
(2)
(31)
(1)
(1)
(2)
(2)

Kleur

Spoedservice. Uw bestelling de volgende dag in huis? meer info>>


Meest verkocht per categorie (Kokssloven (70cm tot 100cm lang))

Sloof- Bescherming en comfort in de keuken

Een sloof is een belangrijk onderdeel van elke professionele keuken. Het biedt niet alleen bescherming tegen hitte, spatten en verontreinigingen, maar zorgt ook voor comfort en stijl. Of u nu werkt in een restaurant of gewoon thuis in uw eigen keuken, de sloof is de perfecte keuze voor bescherming en comfort.

Voordelen van sloven

  • Bescherming: De sloof biedt bescherming tegen hitte, spatten en verontreinigingen, waardoor u zich gerust kunt concentreren op uw werk.
  • Comfort: Sloven zijn gemaakt van ademende materialen en is ontworpen voor comfort, zodat u zich de hele dag comfortabel kunt voelen.
  • Stijlvol: Sloven zijn beschikbaar in een breed scala aan stijlen en kleuren, zodat u altijd een stijlvolle keuze kunt maken.
  • Duurzaam: De sloof is gemaakt van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen frequent wassen en veelvuldig gebruik.

Sloven kopen

Bij ons vindt u een uitgebreid aanbod aan sloven, van comfortabele en stijlvolle designs tot sloven die speciaal zijn ontworpen voor professioneel gebruik. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en advies over het vinden van de perfecte sloof voor uw keuken.

Kokssloven (70cm tot 100cm lang)

Pagina(s) gevonden:
Resultaten/p:
Sorteren:
Resultaten/p:
Sorteren:
Pagina(s) gevonden: