U bevindt zich in de hoofdcategorie PBM Gehoorbescherming
Tip! Klik op een van deze subcategorie voor meer filter-opties:
Filters

OUTLET
 Alles (79)
 Nee (78)
 Ja (1)

Product Type
(24)
(1)
(2)
(37)

Speciale Eigenschap
(5)
(17)
(20)
(2)

Merk
(8)
(2)
(1)
(1)
(29)
(12)
(3)
(1)
(15)
(4)
(3)
Spoedservice. Uw bestelling de volgende dag in huis? meer info>>


Meest verkocht per categorie (PBM Gehoorbescherming)

PBM Gehoorbescherming

PBM Gehoorbescherming is een type persoonlijke beschermingsmiddelen dat is ontworpen om de drager te beschermen tegen lawaai-gerelateerde gehoorschade. PBM gehoorbescherming kan bestaan uit oordopjes of gehoorkappen en wordt gebruikt in situaties waarin het geluidsniveau hoger is dan 80 decibel.

Gehoorbescherming is belangrijk omdat langdurige blootstelling aan harde geluiden gehoorschade kan veroorzaken. Lawaai-gerelateerde gehoorschade kan permanent zijn en kan leiden tot verminderd gehoor, tinnitus (oorsuizen) en andere gehoorproblemen. Het is dus van groot belang om de juiste PBM gehoorbescherming te dragen bij werkzaamheden waarbij het risico op lawaai-gerelateerde gehoorschade aanwezig is.

Het is belangrijk om de juiste PBM gehoorbescherming te kiezen voor de specifieke omgeving en het type werkzaamheden. Oordopjes zijn bijvoorbeeld handiger bij werkzaamheden waarbij men zich moet kunnen bewegen, terwijl gehoorkappen beter geschikt zijn voor werkzaamheden waarbij men langere tijd op één plek blijft. Het is ook belangrijk om de juiste maat te kiezen voor de oordopjes of gehoorkappen om een goede pasvorm te garanderen en het risico op geluidslekkage te verminderen.

PBM Gehoorbescherming

Pagina(s) gevonden:
Resultaten/p:
Sorteren:
Resultaten/p:
Sorteren:
Pagina(s) gevonden: